söndag 6 november 2011

Gamla tider

Har känt mig trött och lite håglös idag.. skulle försöka hitta några bilder på Nordanlidens Rocky o letade överallt kändes det som, hittade diverse andra bilder tex. den ovan på Vargguld's Rocky. Och så drabbades jag av hemlängtan o hästlängtan när bilderna på mina gamla hästar poppade upp..
Här är unghäst gänget (islandshästar)

Vackra Skjóna frá Gudnasstödum med sonen Fálki o kompisen Godi

Frigg.. den underbart trygga..

Ja så fann jag denna bild, från vårt köksfönster i Fallet.. Längtar hem !! Käns trist att ångra flytten så i hjärtat, och just idag var lite tung.. tänk det är 6 år sedan snart som vi flyttade..

För att inte verka totalt insnöad på det som varit så kommer här en bild på Ciiku i full färd med att inspektera ett älghuvud på släplärran, hon tyckte det var spännande och intressant.En händelse som borde varit på bild är vad som maken berättade idag, han hade kikat ut genom fönstret och fick syn på Turbo som kom spatserande med en plastburk på huvudet ! Han hade stoppat in huvudet och fastnat, men verkade inte direkt bry sig tydligen.. maken sa att det inte var helt lätt att få av burken :o)  Tokiga hund :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar