onsdag 9 april 2014

 
Trött, trött och trött ... vill ha värme och sol nu ! Ciikus valpar växer och frodas i sina nya hem, är så glad att jag hittat så fina och kärleksfulla hem åt dem alla. Ciiku själv har blivit väldigt fläckvis pälsbefriad och väldigt lekfull och full-i-sjutton. Har två tyska jt flickor som löper och det är en mindre pärs i sig... de är som två vulkaner redo att få ett utbrott. Lilla Unni har humör för 10 och Bella är lite sådär allmänt småstöddig.. så Ciiku och Sade har det ju inte lätt nu, för att inte tala om den stackars upphetsade hanhunden i huset,, men turligt nog är det på slutet nu, så snart ska lugnet vara återställt.
Har hittat suveräna grejor till hundarna.. på Hundkompaniet K9 hade de en typ av luden dummie med pip som alla hundar är helt galna i...
Och på Dummies.se hittade jag en dummieboll med kaninpäls, den var hot-stuff kan jag lova ! köpte också vildsvinsdoft på flaska för att lägga spår till Sade..
Fick tag på agility-godis hos RKprodog och det godiset var mycket populärt, annars är mina hundar väldigt kräsna, så det var en positiv överraskning, toppen att använda för godis-sök och såklart som belöning vid diverse träning :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar